Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Avram, preşedintele CCA, audiat la DNA

"Astăzi am fost convocat telefonic ca martor la DNA. Acolo am spus ce am declarat şi în presă, şi anume că nu mi se pare nici corect şi nici moral ca eu să comentez declaraţiile altor persoane. Eu sunt obligat să dau explicaţii pentru declaraţiile mele şi nu ale altor persoane. Am mai spus că nu a existat niciodată nicio persoană, conducător de club sau altceva, care să îmi propună vreo sumă de bani pentru avantaje. Nu am fost contactat niciodată de vreun conducător pentru aşa ceva", a spus Avram.
Conducătorul CCA îl consideră vinovat pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, pentru chemarea sa în faţa procurorilor DNA. "Cred că este momentul ca domnul Gigi Becali să îşi dea seama că aceste declaraţii iresponsabile, aceste declaraţii făcute în glumă, cum spune dânsul, pot crea probleme altor persoane fără nicio vină. Din punctul meu de vedere, dânsul este vinovat pentru implicarea mea în acest caz", a afirmat preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).
Vasile Avram a menţionat că nu are cunoştinţă despre faptul că şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, preşedintele clubului Politehnica Timişoara, Marian Iancu, şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, ar urma să fie chemaţi la DNA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii