Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Varga va fuziona cu Nazare şi o să rezulte un nou parlamentar: Varzăre

Băi, frate, zici că Varga şi Nazare sunt fraţi de sânge, că au trecut prin jdemii de cumpene. Nen-tu Vasile Varga mai avea un pic şi cred că spunea că îl înfiază pe orfanul Alexandru Nazare care, în paranteză fie spus, nu cred că ar fi refuzat, ţinând cont de cărămizile de bani care i-ar fi revenit drept moştenire. Iar dacă nu mă credeţi pe cuvânt, poftim aici declaraţia de dragoste politică făcută de Varga la adresa lui Nazare, declaraţie pe care am luat-o cu copy/paste din ziarul Obiectiv: "Discuţiile cu cei de la PDL nu trebuie sa se cramponeze pe persoane sub nicio formă, ci pe un proiect în ansamblul lui, dreapta românească. Vreau să vorbesc despre preşedintele Nazare. Noi am fost într-o luptă electorală, s-a încheiat, ne-am întâlnit de nenumărate ori, ne întâlnim aproape săptamânal. Punctul meu de vedere este că nu există niciun fel de resentiment sau motive de neînţelegere. Dimpotrivă, Nazare este un băiat educat, n-am nicio problemă cu el. Suntem pe acelaşi colegiu şi nu am ce să îi reproşez. (...) La ora actuală noi discutăm despre fuziune, dar ne aflăm în faţa unor comisii paritare şi de o parte şi de alta - PNL şi PDL. Toate aceste argumente de fuziune le vom stabili la sfârşitul lunii când avem congresul".
Cam lungă declaraţia, e drept, dar parcă nici nu se cade să îi tai microfonul omului atunci când el îşi declară dragostea în public.
Nu ar fi corect din partea mea să mă apuc acum să postez declaraţiile pe care şi le făceau Varga şi Nazare, în 2012, pe vremea când candidau pentru acelaşi loc de deputat în Colegiul 2 Brăila. Nu de alta, dar nu aş vrea să fiu acuzat că mi-am băgat nasul aiurea şi am stricat o relaţie bazată pe dragoste şi respect. Sincer vă zic, nu aş putea trăi cu ideea că, peste câteva luni (sau, mă rog, ani), când domnii Varga şi Nazare vor începe să se porcăiască, eu am fost cel care a pus prima piatră la divorţul lor cu strigături.
Nu, oameni buni, eu zic să îi lăsăm pe Varga şi Nazare să îşi declare dragostea în public, să se împreuneze până la capăt, iar la final să ne ridicăm în picioare pentru a aplauda noul parlamentar rezultat din fuziunea celor doi, este vorba despre deputatul Varzăre.

 
Categorie articol: 

Comentarii