Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Varga susţine că aceia care nu votează Guvernul Orban, au pact cu PSD

• deputatul PNL Brăila Vasile Varga a ţinut să avertizeze că parlamentarii care nu vor vota Guvernul Ludovic Orban nu fac altceva decât să “pactizeze cu PSD-ul lui Dăncilă” • potrivit liberalului, toate partidele care au votat moţiunea, ar trebui să sprijine instalarea noului Guvern

 

Deputatul PNL Brăila Vasile Varga a lansat un mesaj public adresat reprezentanţilor tuturor partidelor care au votat moţiunea împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Acesta a emis un comunicat de presă, ieri, subliniind că odată cu prezentarea miniştrilor Cabinetului Orban, s-a intrat în linie dreaptă pentru instalarea la Palatul Victoria a unui guvern responsabil, capabil să scoată România din profunda criză în care a fost împinsă de  PSD. Acesta a mai adăugat că urmează audierea miniştrilor în comisiile de specialitate, după care votul final în plenul Parlamentului, moment în care se va dovedi cine a făcut pact cu PSD-ul şi cine nu.

Varga consideră că Partidul Naţional Liberal şi-a ţinut promisiunile făcute înainte de moţiunea de cenzură şi prezintă un guvern mai “suplu”, cu mai puţine ministere. De asemenea, a subliniat că Executivul nu va tăia nici pensii, nici salarii, însă cu precizarea că va lua acele măsuri economice care vor reuşi să salveze România de la dezastru.

“Va guverna cinstit, pentru români, nu aşa cum a făcut-o PSD-ul în cei trei ani. Pentru că românii au nevoie urgent de o guvernare eficientă. Orice zi cu PSD la Palatul Victoria înseamnă haos şi diletantism, înseamnă scufundarea într-un hău din care cu greu ne vom putea reveni. Nu mai este timp de dispute politice, de răfuieli şi orgolii”, a afirmat Varga despre Guvernul Orban.

Deputatul a mai precizat că politica ar trebui făcută responsabil, fără interese personale şi că negocierile între partide sunt fireşti într-o democraţie, dar condiţia este ca acestea să se facă pentru binele ţării.

“Iar astăzi, binele României înseamnă un vot pentru Cabinetul Orban şi intrarea pe direcţia eficienţei şi responsabilităţii. Ţara trebuie  condusă, trebuie guvernată, iar toate partidele care au votat moţiunea de cenzură ar trebui să voteze şi Cabinetul Orban. Orice vot împotrivă, orice  abţinere sau absenţă de la votul de învestitură nu înseamnă altceva decât o pactizare făţişă sau ascunsă, un concubinaj cu PSD-ul lui Viorica Dăncilă, iar nota de plată o vor deconta românii”, a conchis parlamentarul.
Categorie articol: 

Comentarii