Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Varga, indignat că PSD a uitat de modernizarea infrastructurii din Brăila

• deputatul brăilean Vasile Varga (PNL) susţine că Guvernul PSD ar merita premiul I la desen pentru “lucrarea Autostrăzile patriei” • acesta a susţinut recent o declaraţie politică în plen în care a atras atenţia că social-democraţii au uitat complet, printre altele şi de drumurile expres promise pentru judeţul nostru

 

Deputatul PNL Brăila Vasile Varga s-a arătat deranjat de modul în care PSD-iştii au înţeles să îşi ţină promisiunile privind realizarea de drumuri expres în judeţul nostru. Acesta a emis, recent, un comunicat de presă în care anunţă că a susţinut o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor pe această temă. Varga a criticat în termeni foarte duri actualul guvern pentru lipsa de strategie şi viziune în modernizarea infrastructurii rutiere. Acesta s-a referit la judeţul Brăila şi nu numai, atrăgând atenţia parlamentarilor PSD că deşi este una dintre zonele tranzitate de zeci de mii de români din Ardeal şi Moldova, în drumul lor spre litoral, a fost lăsată de izbelişte în privinţa infrastructurii.

“De ani de zile se vorbeşte despre o şosea care să asigure accesul mai rapid şi care să ocolească zonele locuite. Brăila este un judeţ condus, în ultimii 30 de ani, de PSD şi, fireşte, acest drum există doar pe hârtie. Cum tot pe hârtie există şi drumul expres Brăila - Slobozia. Iar pentru că reprezentanţii PSD poate nu ştiu, le spun că judeţul Brăila este unul în care activitatea agricolă este extrem de importantă. Sute, mii de maşini încărcate cu produse agricole circulă, zilnic, timp de câteva luni pe an, pe drumuri nemodernizate, înguste sau chiar pe drumuri impracticabile. Măcar la asta puteaţi să vă gândiţi, dacă aţi fi avut o strategie de dezvoltare a infrastructurii. Adevărul este că nu aveţi nici pentru judeţul Brăila, aşa cum nu aveţi pentru niciun colţişor de Românie. Pentru că sunteţi «profesionişti» doar la desenat”, declarat Varga.

Liberalul l-a criticat şi pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, despre care susţine că deşi se află a doua oară la conducerea acestui resort, nu face altceva decât să îi obişnuiască pe oameni cu fotografii şi contracte rupte în faţa camerelor de luat vederi, la pachet cu promisiuni.

În opinia deputatului, actualul Guvern PSD poate lua liniştit premiul I la un concurs de desen pentru lucrarea “Autostrăzile patriei” pentru că, în trei ani, nu a făcut altceva decât hârtii.
Categorie articol: 

Comentarii