Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vanghelie s-a născut preşedinte, aşa l-a făcut viaţa

Înainte de a intra la şedinţa din sediul central al PSD, unde se discuta despre filiala pe care el a condus-o până în urmă cu o zi, Vanghelie a fost întrebat dacă mai este preşedinte la PSD Bucureşti. "Eu m-am născut preşedinte, că aşa m-a făcut viaţa, să ştiţi", a fost replica lui.
Primarul a spus că decizia de luni seară "este constructivă, exact cum funcţionează societatea românească" şi că nu vede acest lucru ca pe o sancţiune. "Eu nu cred că dacă toată conducerea partidului vine să-şi aducă aportul poate fi o sancţiune. Cred că e un câştig, nu? Să vină cu tot bagajul lor de cunoştinţe şi cred că sigur vom lua un scor mai mare la Bucureşti. (...) N-am înţeles exact dacă s-a reproşat ceva. Şi nu înţeleg de ce trebuie să se reproşeze pentru că, pe fond, eu cred că trebuie să vină cu un plus de valoare. Nu cred că asta este problema", a mai declarat el.
Întrebat dacă Victor Ponta şi ceilalţi vor reuşi să conducă mai bine decât el, Vanghelie a afirmat: "Momentan nu ştiu dacă e important ce cred eu, dar cred că viaţa va demonstra dacă am dreptate eu sau nu".
Biroul de Coordonare al PSD Bucureşti s-a reunit ieri dimineaţă la sediul central al formaţiunii. Şeful PSD Victor Ponta a explicat luni că, pentru perioada preelectorală, va conduce un Birou de Coordonare al PSD Bucureşti, din care fac parte Corina Creţu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu şi Adrian Năstase.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii