Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valvis completeaza salariile lui Buga si Razvan Lucescu

Actionarul FC Rapid, Jean Valvis, a declarat ieri ca va completa salariile anuale ale lui Mugurel Buga si Razvan Lucescu pina la 120.000 de euro in cazul atacantului, respectiv 250.000 in cazul antrenorului.
"Ma angajez public ca printr-o subscriere de capital social sa acopar personal diferenta din contractul lui Buga pina la 120.000 de euro si din contractul lui Razvan Lucescu pina la 250.000. Acest gest reflecta increderea pe care o am in profesionalismul acestor doua persoane, care fac parte din brandul numit Rapid", a afirmat oficialul rapidist.
Atacantul Mugurel Buga s-a aratat nemultumit in ultima perioada de faptul ca principalul actionar al clubului, George Copos, nu este dispus sa ii renegocieze salariului sau anual, care se ridica acum la aproximativ 50.000 de euro, unul dintre cele mai mici din lotul echipei giulestene. De asemenea, Copos a ajuns la un acord cu Razvan Lucescu in privinta unui contract de 180.000 de euro, desi, in vara, tehnicianului i se promisese un salariu anual de 250.000 de euro pentru a nu pleca la Poli Timisoara.
Jean Valvis nu intelege de ce un jucator valoros este contestat de George Copos, si afirma, pe blogul sau de pe internet, ca, in opinia sa, Mugurel Buga este cel mai bun atacant din Romania.
"M-am gandit: de ce un sportiv care conform statisticilor europene este pe locul 19 al golgheterilor internationali (clasamentul IFFHS 2006), in Romania este contestat ca valoare? Dupa mine, Mugurel Buga este atacantul numarul 1 din Romania. Astazi este contestat nu pentru ca talentul lui nu mai este, dar printr-o greseala de management, de altfel inutila si mai ales daunatoare imaginii Rapidului", a mentionat Valvis.
Oficialul gruparii giulestene ii cere public lui Mugurel Buga sa ii ierte pe toti actionarii pentru "discriminarea salariala" la care a fost supus.
"Au fost penalizate greselile manageriale facute de conducatorii clubului? Deciziile care au adus daune si pagube financiare la club au fost imputate patronilor sau managerilor responsabili? Bineinteles ca nu! Noi, sefii, avem voie sa gresim chiar cu sume de 650.000 de euro in detrimentul clubului si nimeni nu ne trage la raspundere! Buga rateaza un gol si trebuie umilit prin discriminare salariala! Pentru toate acestea, dragul meu Mugurel, te rog sa ne ierti! Noi actionarii si indirect conducatorii clubului Rapid, in loc sa te mentinem acolo sus, ca element de baza pentru brand-ul Rapidului, iti contestam valoarea si pacatuim cu tot felul de declaratii mediatice. Iarta-ne Mugurel. Tu esti deja in Europa in lumina plina, noi, cu managementul, vom iesi de la subsol si sper, prin lumina soarelui, sa crestem metabolismul nostru managerial", a scris actionarul rapidist pe blogul sau.
Jean Valvis a declarat ca propunerea consensuala pe care i-a facut-o lui George Copos este in continuare valabila. "Propunerea consensuala catre George Copos se mentine in actualitate. Ea contine patru puncte: o majorare de capital puternica si imediata pentru reglementarea problemelor de buget si investitii, o conducere a clubului pe principii corporatiste moderne, garantarea transparentei si, bineinteles, efectuarea unui audit cel putin asupra ultimilor ani", a declarat Valvis.
Valvis se afla in opozitie fata de principalul actionar al SC FC Rapid SA, George Copos, de la jumatatea lunii iulie, refuzind sa participe la majorarea de capital din vara pina la efectuarea unui audit asupra AFC Rapid.
Categorie articol: 

Comentarii