Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valeriu Ilie este dublu cistigator al "Cupei Naparis"

Tenismanul veteran Valeriu Ilie a repurtat doua succese cu prilejul turneului de la galati, "Cupa Naparis", ambele la simplu, la categoriile de virsta ^55 de ani si +60 de ani.
La prima categorie de virsta, ^55 de ani Valeriu Ilie s-a impus fara probleme, in doua seturi atit in semifinale, 6-1, 6-4, unde l-a avut ca adversar pe ploiesteanul Mircea State cit si in finala, unde l-a intilnit pe Ioan Chiru din Slobozia de care a trecut cu 6-1, 6-1.
La categoria de virsta ^60 de ani Ilie l-a invins in semifinale cu 6-4, 6-1 pe fostul lui partener de dublu, Gheorghe Petre din Ploiesti, iar in finala l-a intilnit pe concitadinul sau, Alexandru Ivan. Partida a fost la discretia lui Valeriu Ilie, iar scorul reflecta acest lucru, 6-0, 6-0.
Tenismanul brailean a ajuns si in finala probei de dublu impreuna cu Ion Dutu, insa aici cei doi braileni au cistigat primul set cu 6-3, l-au pierdut pe al doilea cu 4-6 si au fost intrecuti in setul decisiv cu 10-7 de cuplul Ion Cerchia (Braila) - Dumitru Morariu (Galati).
"Am avut victoria in mina, insa am facut citeva greseli, adversarii nosti au profitat de ele si au cistigat decisiv. La simplu am cistigat la ambele categorii de virsta si am facut totodata si o ultima verificare inaintea turneelor Masters, care vor avea loc luna viitoare la Tirgoviste si unde vreau sa cistig ambele concursuri", a declarat Valeriu Ilie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii