Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valeriu Ilie a câştigat Tennis Cup Bucureşti

• brăileanul s-a impus în trei seturi, 6-3, 3-6, 10-4, în finală, în faţa bucureşteanului Vasile Vespan • pentru Valeriu Ilie este al 99-lea turneu câştigat în cariera sa

 

Brăileanul Valeriu Ilie rămâne unul dintre cei mai valoroşi tenismeni veterani din România. După o prestaţie foarte bună acesta a câştigat turneul Tennis Cup, Bucureşti, o competiţie de gradul al 3-lea şi a mai acumulat 200 de puncte în clasamentul general la simplu, la categoria plus 65 de ani. Şi a ajuns la cota de 99 de turnee câştigate în cariera sa, fiind posibil ca în acest an să-şi îmbunătăţească palmaresul.

La Bucureşti, în semifinalele categoriei de vârstă plus 65 de ani, Valeriu Ilie s-a impus în două seturi identice, 6-4, 6-4, în partida cu Ion Crăciun din Rm. Vâlcea. În finală, tenismenul brăilean l-a întâlnit pe eternul rival, Vasile Vespan, din Bucureşti. Iar după o partidă spectaculoasă, brăileanul a câştigat meciul în trei seturi, 6-3, 3-6, 10-4.

A fost un turneu foarte bine organizat, cu premii frumoase şi cu jucători valoroşi la start. Au fost 72 de tenismeni pentru că acest concurs nu a fost popularizat din vreme în România, dar unul cu multe puncte puse în joc. Eu am acumulat 200 de puncte la simplu după ce am câştigat finala cu Vasile Vespan. De doi-trei ani nu am mai pierdut un set în faţa acestui jucător bucureştean care acum a prins o zi foarte bună. Am deja 99 de turenee câştigate, sper să ajung la cota 100 în acest an”, ne-a declarat Valeriu Ilie.

Tot la acest concurs, Dumitru Grigore din Brăila şi Petrică Belibou din Braşov

s-au clasat pe locul al treilea, în proba de dublu, la categoria de vârstă plus 60 de ani.
Categorie articol: 

Comentarii