Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valeriu Ilie a câştigat Gentlemen's Cup Oneşti

• brăileanul l-a învins în finală, în trei seturi, 6-2, 6-7, 6-3, pe bucureşteanul Vasile Vespan • la dublu, Valeriu Ilie şi Mihai Geantă au pierdut, în finală, în faţa perechii Comănescu - Muciaccia

 

Tenismenul brăilean Valeriu Ilie a bifat un nou succes la simplu. Brăileanul a câştigat la categoria de vârstă plus 65 ani, Gentlemen's Cup Oneşti, după ce l-a învins, în finală, în trei seturi, 6-2, 6-7, 6-3, pe eternul rival, Vasile Vespan din Bucureşti. Meciul din finală a fost întrerupt de mai multe ori deoarece bucureşteanul a acuzat diverse probleme medicale.

În semifinale Valeriu Ilie a trecut lejer, în două seturi, 6-0, 6-2, de Ion Budeanu, din Iaşi.

În penultimul act al probei de dublu, Valeriu Ilie - Mihai Geantă (Slobozia) au dispus în două seturi, 6-0, 6-1, de perechea Ioan Lircă (Braşov), Ioan Stanciu (Sfântu Gheorghe).

În finală, Valeriu Ilie şi Mihai Geantă au fost învinşi cu 6-3, 6-3, de perechea Dan Comănescu (Braşov), Cesare Muciaccia (Italia).

“A fost un turneu reuşit, cu peste 90 de tenismeni la start, cu o organizare bună. Din păcate, premiile, de data aceasta, au fost foarte mici, nu au compensat nici măcar deplasarea şi celelalte cheltuieli aferente competiţiei. Mă bucur că am câştigat la simplu. Este al şaptelea titlu consecutiv la această competiţie. La dublu au am pierdut finala, cu puţină atenţie cred că am fi putut ieşi învingători”, ne-a declarat Valeriu Ilie.
Categorie articol: 

Comentarii