Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valeriu Ilie, învingător la Cupa Municipiului Zalău

• în finală tenismenul brăilean l-a învins cu 6-1, 6-1 pe Ion Budeanu din Iaşi • pentru Valeriu Ilie urmează Internaţionalele de la Mamaia

 

Tenismenul veteran Valeriu Ilie şi-a apărat cu succes titlul cucerit anul trecut la turneul de tenis de câmp, Cupa Municipiului Zalău. De data aceasta, brăileanul a avut o prestaţie foarte bună şi a încheiat rapid conturile cu adversarii săi din ultimele două meciuri.

În semifinale Valeriu Ilie l-a învins în două seturi identice, 6-2, 6-2, pe Gheza Tomorozzi, sportiv care acum locuieşte în Germania. Brăileanul a câştigat şi mai repede, 6-1, 6-1, finala cu Ion Budeanu din Iaşi, la categoria de vârstă “plus 65 ani”.

Tenismenul brăilean nu a participat la proba de dublu.

Pentru Valeriu Ilie fost ultima repetiţie înaintea Internaţionalelor României, competiţie care va avea loc la Mamaia, în perioada 12-18 august.

“A fost un turneu foarte bine organizat şi cu premii frumoase, ca de obicei. La Zalău vin întotdeuna jucători mulţi şi foarte buni. De exemplu, în acest an, la Cupa Municipiului Zalău au participat peste 100 de tenismeni. Mă bucur că am câştigat pentru a doua oară consecutiv şi că am făcut o repetiţie utilă pentru Internaţionalele de la Mamaia, unde sper să fiu sănătos ca să mă pot lupta pentru primul loc, aşa, ca de obicei”, ne-a declarat Valeriu Ilie.
Categorie articol: 

Comentarii