Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentina Enea a câştigat Trofeul “The best voces” la Festivalul ALL FOR MUSIC

• copiii de la “Steluţele Dunărene” au venit încărcaţi de premii şi trofee de la cea de a treia ediţie a Festivalului de la Bucureşti

 

Copiii de la “Steluţele Dunărene” au venit încărcaţi de premii şi de trofee de la cea de a treia ediţie a Festivalului ALL FOR MUSIC, desfăşurat recent la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti. “Festivalul îşi propune atragerea iubitorilor de muzică şi promovarea tinerelor talente şi  este o oportunitate de a evolua pe o scenă, într-un cadru organizat, pentru stimularea încrederii în sine, finalizarea unei activităţi susţinute de studiu pentru tinerii interpreţi”, am aflat de la profesor Liliana Toader.

Festivalul s-a desfăşurat pe 5 secţiuni: debut; pop românesc; pop internaţional; muzică etno şi grupuri, iar copiii  coordonaţi de profesor Liliana Toader au reuşit să cucerească cele mai importante distincţii.

Astfel, la categoria Debut, Teodora Stănilă-7 ani, Alexandru Bucur-8 ani, au câştigat Trofeul la categoriile lor de vârstă, iar Elena Gorgovan-10 ani a câştigat Premiul l.

La categoria 6 ani, Clara Ştefan a câştigat Trofeul, iar Dalia Coman câştigat Premiul l.

Natalia Lungu a câştigat Premiul l la grupa de vârstă 8 ani, iar pentru concurenţii de 9 ani, Cezar Dorobanţu a câştigat Trofeul categoriei, Andreea Voicu a câştigat Premiul l, Ruxandra Rădulescu s-a clasat pe locul al ll-lea, iar Ioana Enache a primit Premiul al lll-ea.

Mario Costache a câştigat Trofeul categoriei la 10 ani, Paula Marin -Trofeul categoriei 13 ani, iar Luca Tacu, de 8 ani, a câştigat Trofeul Junior. 

Cea mai mare distincţie la cea de a lll-a ediţie a  Festivalului ALL FOR MUSIC i-a revenit Valentinei Enea, de 14 ani, care a primit Trofeul “The best voces”.

Despre participarea la această competiţie, Valentina Enea ne-a mărturisit, cu modestie, că nu a fost un concurs uşor, au fost mulţi concurenţi foarte buni, juriul a fost exigent, format din profesionişti, dar ea a reuşit din nou să se afirme în faţa publicului spectator şi a juriului, dar şi să se situeze în fruntea clasamentului. 
Categorie articol: 

Comentarii