Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentina Enea a câştigat Marele Trofeu la Festivalul “Ciuleandra”

• cea de a Vll-a ediţie a concursului de muzică şi dansuri populare şi etno, la care au participat membrii grupului “Steluţe Dunărene”, s-a desfăşurat la Bucureşti, pe 11 mai

 

Pe 11 mai, copiii de la “Steluţe Dunărene”, coordonaţi de profesor Liliana Toader, au  participat la cea de a Vll-a ediţie a Festivalului naţional “Ciuleandra”, care a avut loc la Bucureşti. În urma evoluţiilor pe scena festivalului, micii artişti brăileni au câştigat Trofeul la categoria GRUPURI, iar solista Valentina Enea a câştigat Marele Trofeu.

Festivalul naţional “CIULEANDRA” are ca scop descoperirea, promovarea şi premierea copiilor talentaţi, cu vârste cuprinse între 5 şi 19 ani. Steluţele Dunărene care au adus Trofeul la categoria Grupuri sunt: Valentina Enea, Paula Marin, Cristina Marin, Diana Muşat, Iarina Alexandru, Nicoleta Bălănică.

La secţiunea Debut, Premiul l a fost câştigat de Cristina Marin. La categoria 14 ani, Trofeul a fost câştigat de Paula Marin, iar Premiul l, de Diana Muşat.

La categoria 9 ani, Cezar Dorobanţu, Ruxandra Rădulescu şi Ioana Enache au luat Premiul l şi tot Premiul l l-au luat şi Julia Stan şi Luca Tacu, la categoria 8 ani. La categoria 6 ani, Tofeul a fost câştigat de Maria Lacurezeanu, iar Nira Guedenon şi Clara Ştefan au veit acasă cu Premiul l.

După cum am aflat de la profesor Liliana Toader, Valentina Enea, care a câştigat Trofeul Festivalului, şi “Steluţele Dunărene” s-au bucurat de aprecierea juriului, al cărui preşedinte a fost Larisa Avram, realizator de emisiuni TVR Bucureşti, dar şi de aplauzele publicului.

 

         
Categorie articol: 

Comentarii