Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentina Dobrila si Daniel Nechita participa la un concurs international in Bulgaria

In acest week-end perechea reprezentativa a clubului Valentina Dance, Valentina Dobrila - Daniel Nechita va participa la doua competitii de anvergura.
Pe data de 26 octombrie cei doi dansatori braileni vor fi prezenti in Bulgaria la un concurs organizat de Dance Sport Club Tuida. Acolo vor participa la Open Latino, categoria de virsta 19-35 ani.
La acest concurs international notele vor fi acordate de o serie de arbitri din Republica Moldova, Germania, Italia si Romania. Tara noastra va fi reprezentata de fostul presedinte al federatiei de specialitate, Gheorghe Raducan.
Alti doi dansatori ai gruparii brailene, Oana Mocanu si Alexandru Grecu, vor lua startul la Open Basic tineret.
Aceleasi perechi vor concura doua zile mai tirziu la cea de a doua editie a Cupei Oltenia, un festival de dans sportiv care este inclus in seria de manifestari consacrate Zilelor Craiovei.
La acest concurs Valentina Dobrila si Daniel Nechita vor concura la Open Latino, iar Oana Mocanu si Alexandru Grecu la Open Basic, Latino si Standard, la categoria de virsta 12-13 ani.
"Stiu ca va fi greu deoarece la aceasta clasa participa cei mai buni dansatori, dar noi speram intr-o evolutie cit mai buna la ambele concursuri si evident intr-o clasare cit mai buna. In calitate de antrenor consider ca avem la club o generatie de copii foarte talentati care doresc sa urce pe culmile succesului. Din pacate, spre dansul sportiv isi indreapta pasii mai mult fetele, baietii mai putin, de aceea noi facem selectie in permanenta si asteptam cit mai multi baieti care sa doreasca sa faca performanta. Pentru cei care doresc alte detalii le pot obtine la telefon 0745 307832", a declarat Valentina Dobrila.
Categorie articol: 

Comentarii