Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentina Dobrila si Daniel Nechita au fost la un pas de podium

Cu prilejul Festivalului National de dans sportiv de la Ploiesti si-a facut reintrarea in activitatea de performanta Valentina Dobrila, singura campioana nationala din Braila, la aceasta disciplina sportiva. Perechea reprezentativa a clubului Valentina Dance, Valentina Dobrila - Daniel Nechita a avut o evolutie buna si a ocupat locul al patrulea in finala, la Open latino, categoria de virsta 16-35 ani.
"Am facut o pauza, dar de acum voi participa cu partenerul meu la toate concursurile din aceasta toamna. La inceputul lunii august am participat la un seminar in Slovacia unde am invatat foarte multe lucruri de la o mare dansatoare, Barbara Ambroz, iar rezultatul s-a vazut la primul nostru concurs, cel de la Ploiesti. Sint dansatoare de clasa A si prin faptul ca am acces in finala la Open am facut un pas mare spre clasa S", a declarat Valentina Dobrila.
Sursa citata a mentionat ca urmeaza cursurile de antrenori si ca, incepind din aceasta luna se va ocupa si de pregatirea sportivilor de perspectiva din cadrul clubului brailean.
"In afara de faptul ca imi doresc sa ajung printre dansatorii de elita ai Romaniei, vreau sa impartasesc din experienta acumulata celor care doresc sa faca performanta la clubul nostru. Pe 22 septembrie incepem antrenamentele la sala de sport a Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" atit cu grupele de copii, cit si cu cele de adulti. Pentru alte detalii putem fi contactati la numarul de telefon 0745/307832", a mai adaugat Valentina Dobrila.
Tot la acelasi concurs Oana Mocanu si Alexandru Grecu s-au clasat pe locul al optulea la clasa D, categoria de virsta 12-15 ani.
Categorie articol: 

Comentarii