Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Avramescu aşteaptă cu încredere vizita preşedintelui FRF

Astăzi la Brăila va avea loc o întâlnire între conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi membrii afiliaţi din şapte judeţe, iar printre invitaţii acestei acţiuni organizate de AJF Brăila se află şi Valentin Avramescu (foto), preşedintele echipei CF Brăila. Contactat telefonic şeful CF-ului a spus că va profita de această oportunitate pentru a afla dacă forul de la Bucureşti s-a decis în privinţa oraşelor în care se vor organiza centre regionale de fotbal.
"Orice vizită a conducerii FRF în oraşul nostru este binevenită, comunicarea este foarte importantă la acest nivel din punctul meu de vedere. Eu sunt curios să aflu dacă s-au stabilit oraşele în care se vor înfiinţa centrele regionale de fotbal. Şi noi ne-am exprimat dorinţa de a organiza un astfel de centru, preşedintele Răzvan Burleanu a fost la Brăila, a spus atunci că va analiza toate variantele, acum poate vom primim o veste bună", a declarat Valentin Avramescu.
Rugat să vorbească şi despre obiectivul pe care echipa brăileană şi l-a propus pentru deplasarea de sâmbătă de la Suceava sursa citată a spus cu fermitate: "Mergem la Suceava cu dorinţa de a recupera punctele pierdute pe teren propriu. Sigur, conform rezultatelor obţinute în ultima vreme Rapid CRF Suceava este favorită la victorie, însă vă repet, nu mergem în excursie ci să obţinem puncte".

 
Categorie articol: 

Comentarii