Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vadim - pe cit de democrat, pe-atit de liberal

Nu am sa repet si eu ca, cel putin din punct de vedere al imaginii, PDL va avea de pierdut pentru ca l-a ajutat pe Vadim sa ajunga vicepresedinte al Senatului. Nu ma deranjeaza faptul ca l-a ajutat pe un individ care a calomniat & insultat jumatate de tara, din '90 incoace, ci ca a readus la viata un cadavru politic.
Deci scapasem de Vadim, iar asta nu o spun eu, ci sondajele de opinie, care creditau PRM cu doar 4% din optiunile electoratului. Vadim s-a scurs incet-incet de pe ecranele micilor ecrante, dupa ce ani la rind a scuipat pe ele, in studiouri. Dupa ce PDL i-a dat votul Tribunului, Vadim a reaparut la televizor. Si nu asa, 5-10 minute acolo, ci cu orele. Analistii l-au bagat iar in seama, invitatiile la emisiuni au inceput sa curga cu nemiluita, iar Vadim s-a apucat sa faca ce stie el mai bine: sa palavrageasca, sa se laude, sa se umfle in pene.
Sa vedem peste o luna ce efect va avea acest eveniment asupra procentelor PRM, eu sper sa aiba efect zero. Daca partidul lui Vadim va intra la toamna in Parlament, atunci alde Emil Boc, Radu Berceanu, Cristi Boureanu si toti ceilalti pedelisti care au donat voturi pentru a ajuta un nene deraiat sa-si revina ar trebui sa iasa in fata si sa admita ca daca nu erau ei, mediul politic era acum un pic mai curat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii