Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vacanta s-a incheiat pentru CF Braila si Viitorul Insuratei

Loturile echipelor din Liga a III-a din judetul nostru, CF Braila si Viitorul se vor reuni oficial astazi, la stadionul Municipal si respectiv la Insuratei, in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul competitional de primavara.
De fapt, jucatorii lui Mihai Ciobanu au avut liber doar o singura saptamina, pentru ca in rest ei au mers la sala de forta a clubului Atlas, deoarece tehnicianul echipei fanion a orasului a considerat ca jucatorii au multe de recuperat in toate planurile.
"Noi avem un munte de munca si abia am descoperit muntele", spunea dupa meciul de la Medgidia, M. Ciobanu.
Jucatorii s-au conformat deciziilor conducerii si s-au incadrat in programul stabilit de staff-ul tehnic.
La reunirea de astazi, care va avea loc in jurul orei 14.00, la Municipal este posibil sa reapara Plesa si Rotaru, alte noutati fiind excluse in acest moment.
Tot la aceeasi ora se vor reuni sub comanda lui Ionel Iuga si jucatorii de la Viitorul Insuratei.
"Nu avem nici o noutate in lot deocamdata. Noi ne dorim o colaborare cu CF Braila, care din punctul meu de vedere poate fi benefica ambelor echipe. Avem un obiectiv clar pentru retur, sa ne salvam de la retrogradare si chiar daca acest scop ar putea fi usor de realizat, in conditiile in care s-au retras deja doua formatii, iar altele s-ar putea sa le urmeze, noi trebuie sa ne luptam ca sa ne realizam baremul, pentru ca altfel intram cu penalizari in sezonul urmator", a declarat telefonic, duminica, antrenorul Ionel Iuga.
Astazi, la Insuratei se va derula primul antrenament si tot in aceasta saptamina, pe linga sedintele de pregatire cu caracter fizic, pentru readaptarea organismului la efort, elevii lui Iuga vor efectua si testele medicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii