Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vacanţa s-a încheiat pentru Viitorul Ianca

• jucătorii se reunesc astăzi la Brăila, la ora 18.00, la baza sportivă Luceafărul • la reunire este aşteptat un nigerian prieten cu Emmanuel Ndigwe

 

Lotul nou promovatei în Liga a III-a, Viitorul Ianca, se reuneşte astăzi, la ora 18.00, la baza sportivă Luceafărul. Iar jucătorii vor demara pregătirile în vederea returului sezonului competiţional 2019-2020. Obiectivul declarat al formaţiei pregătite de Laurenţiu Ivan este ocuparea unuia dintre locurile 1-6.

De altfel, după prima jumătate a competiţiei, Viitorul Ianca se află în grafic. Echipa se află pe locul al şaselea cu 25 de puncte, cu unul mai puţin decât formaţia de pe poziţia a cincea, Înainte Modelu.

“Suntem în obiectiv, suntem mulţumiţi, a fost un tur de campionat bun, putea fi şi mai bun. Dar, din punctul meu de vedere ne aşteaptă un retur foarte greu. Începem partea a doua a campionatului cu un program infernal, cu două deplasări la Tunari şi Metalul Buzău. Dar ne vom pregăti şi sper să începem cu dreptul sezonul de primăvară”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al Viitorului Ianca.

Sursa citată ne-a mai spus că, deocamdată, de la Viitorul Ianca, nu pleacă nimeni şi că sunt discuţii cu mai mulţi jucători pentru întărirea lotului.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti, trebuie să întărim lotul atât din punct de vedere numeric dar şi valoric. Va veni şi un fotbalist nigerian, un mijlocaş de 26 de ani, prieten cu Emmanuel Ndigwe. Lotul trebuie definitivat până pe data de 26 ianuarie când vom pleca în cantonamentul montan”, a mai spus Cosmin Necoară.

 
Categorie articol: 

Comentarii