Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vacanţă de vis la afterschool "Lumea magică"

Preşcolarii şi şcolarii mici nu vor fi doar supravegheaţi. Ei vor putea să participe la diferite acţiuni interesante, care le vor dezvolta personalitatea, le vor îmbogăţi nivelul cunoştinţelor şi experienţele. Ei vor avea posibilitatea să se joace în locuri special amenajate, sau să participe la activităţi educative la bibliotecă şi ludotecă. Conducerea instituţiei a precizat că programul va fi mult mai lejer decât în perioada anului şcolar, când făceau zilnic lecţii, activităţile didactice fiind înlocuite cu jocuri distractive, concursuri sportive, de desene pe asfalt sau pictură. Copiii vor putea merge şi în excursii la Grădina Zoologică, Lacul Sărat, Acvariul de la Tulcea, Grădina Botanică Galaţi, Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiinţele Naturii sau vor putea să însenineze ziua persoanelor asistate în căminele de bătrâni. Vor face zilnic plimbări în Grădina Mare, Parcul Monument sau chiar cu vaporaşul pe Dunăre. Nu vor lipsi din program nici concursurile de orientare turistică, de tenis, lecţiile de limba engleză - opţional.
La finalul vacanţei, fiecare micuţ va participa la realizarea expoziţiei "Carnavalul veseliei" cu lucrările concepute în această perioadă. Toate aceste activităţi vor fi realizate cu personal specializat, cu experienţă. Afterschool "Lumea magică" şi-a început activitatea în septembrie 2010 şi a asigurat copiilor transport, masă de prânz, asistenţă la teme cu personal specializat şi activităţi recreative. În acest fel părinţii au avut mai mult timp pe care să şi-l petreacă împreună cu micuţii, pentru că ei aveau temele făcute în momentul în care ajungeau acasă.
Părinţii interesaţi pot contacta conducerea la adresa B-dul Cuza, nr. 73, între Str. Mihai Eminescu şi Şcolilor, telefon: 0723/397.294.
Categorie articol: 

Comentarii