Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Va fi mai greu decit anul trecut sa luam campionatul"

Atacantul echipei Dinamo, Claudiu Niculescu, crede ca viitoarea editie de campionat va fi cea mai disputata din ultimii 18 ani considerind ca formatiei "alb-rosii" ii va fi mai greu ca anul trecut sa cistige titlul, informeaza site-ul oficial al clubului.
"Dupa parerea mea va fi mai greu decit anul trecut sa luam campionatul. Va fi cel mai disputat campionat de dupa Revolutie, pentru ca e si aceasta miza mare, campioana va merge direct in grupele Ligii Campionilor. Acum sint mult mai multe echipe puternice si va fi o lupta foarte incinsa atit pentru titlu si participarea in Cupa UEFA, cit si pentru salvarea de la retrogradare. Sa dea Dumnezeu sa reusim ce am reusit in sezonul trecut. Va fi foarte greu, dar nu imposibil! Depinde foarte mult de inceputul de campionat", a declarat Niculescu in cantonamentul de la Flachau.
Dinamo a cistigat toate cele trei meciuri amicale de pina acum in turneul din Austria, 3-0 cu Burghausen, 3-1 cu Eintracht Frankfurt si 3-1 cu Motherwell. "Nu sint adversarele prea slabe, sintem noi prea buni, avem o echipa buna. E bine ca reusim sa cistigam fiecare meci, chiar daca sint doar de pregatire. Este foarte important sa le cistigam pentru moralul nostru, pentru ca peste doua saptamini o sa intram intr-o perioada de foc, Supercupa Romaniei, campionatul, turul trei din LC. Atunci va fi mult mai important sa cistigam meci dupa meci. Deja ne-au luat adversarii in serios, nu cred ca se mai sperie dupa victoriile din meciurile amicale pentru ca sint speriati dupa victoriile din sezonul trecut", a mai spus atacantul dinamovist.
Niculescu nu s-a ferit sa-i raspunda fostului antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone: "E parerea domnului Andone ca ne bate si la Bucuresti, si la Cluj, eu nu pot sa o comentez. Noi preferam sa dam mai putin din gura si mai mult din picioare pe teren. Dupa parerea mea, Clujul va fi o adversara serioasa in lupta pentru titlu. Clujul are antrenor bun pe care il cunosc foarte bine, are un lot bun de jucatori, a investit foarte multi bani si e normal sa isi puna mari sperante. Dar eu cred ca tot noi, Steaua si Rapid vom ramine pina la final in lupta pentru titlu".
Florin Bratu nu s-a aratat deloc afectat de declaratiile venite, in ultimele zile, dinspre Ghencea si dinspre Cluj. "Nu ne intereseaza ca sintem atacati din toate partile! Noi ne dorim sa cistigam cit mai multe meciuri iar ei sa aiba sansa sa ne atace si mai mult. Vedem pe teren daca ne va bate domnul Andone, nu trebuie sa vorbim dinainte. Noi speram sa nu ii dam aceasta ocazie", a declarat golgheterul lui Dinamo in meciurile de pregatire din Austria.
Atacantul dinamovist crede ca Steaua si Rapid nu trebuie subestimate in lupta pentru titlu. "Nu conteaza ce face Steaua in amicale, Steaua va ramine Steaua tot timpul. Are si un antrenor nou, sint si jucatori nou veniti, mai trebuie sa se cunoasca putin intre ei, dar Steaua se va bate tot timpul la titlu. In aceeasi situatie e si Rapidul. Tot timpul se vor bate la titlu si nu trebuie neglijati", a mai spus Florin Bratu.
Categorie articol: 

Comentarii