Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vânzător ambulant de sare, ucis în bătaie la Vişani

* aseară, un bărbat de 65 de ani şi fiul său, ambii din judeţul Buzău, au avut un conflict cu un grup de localnici de etnie romă, din comuna Vișani * bărbatul de 65 de ani, bătut bine, nu a scăpat cu viaţă * fiul lui a ajuns în această dimineață la spital * poliţiştii şi procurorul criminalist au deschis anchetă

 

 

 

Omorât în bătaie. Altercaţie sângeroasă între doi bărbaţi din Buzău, vânzători ambulanţi de sare, veniți cu marfă în judeţul Brăila, mai precis comuna Vișani, în localităţile Vişani şi Câineni Băi, şi un grup de săteni de etnie romă. Unul dintre comercianţi a murit după ce a fost bătut bine.

Poliţiştii brăileni au fost sesizaţi în această dimineață că, aseară, în jurul orei 21.30, a avut loc un conflict între cei doi buzoieni şi grupul de săteni, care s-au întâlnit pe uliţă, cu căruţele. În urma conflictului, din cauza leziunilor suferite, unul dintre vânzători a decedat, fiind vorba despre bărbatul de 65 de ani. Fiul acestuia, de 41 de ani, a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital.

Victimele nu aveau telefon asupra lor şi nu au putut anunţa autorităţile din seara conflictului. Așa că, abia în această dimineaţă, când fiul celui decedat s-a trezit, a solicitat unui cetăţean să apeleze 112. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, inclusiv procurorul criminalist. Vom reveni.

 




Categorie articol: 

Comentarii