Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uzinele Mechel sărbătoresc Ziua Metalurgistului

Astfel, Ziua Metalurgistului va fi marcată, ca în fiecare an, de un număr mare de festivităţi, care vor avea loc în cadrul întreprinderilor Mechel din oraşele Târgovişte, Câmpia Turzii, Brăila, Oţelu Roşu şi Buzău, în perioada acestui weekend. Programul general al sărbărilor cuprinde numeroase concerte, demonstraţii sportive, expoziţii de artă, spectacole muzicale şi tradiţionalele focuri de artificii. Dintre evenimentele organizate nu vor lipsi nici mult aşteptatele competiţii sportive - campionate de fotbal, popice, tenis de masă, concursuri de pescuit, câştigătorii urmând a fi recompensaţi cu diplome şi premii. "În cadrul festivităţilor vor fi felicitaţi de către conducere şi vor fi distinşi cu diplome de merit şi
premii cei mai buni angajaţi ai întreprinderilor - oţelari, turnători, laminatori, strungari, electricieni etc", se menţionează în materialul de presă al Mechel.
Aşa cum a explicat liderul laminoriştilor brăileni, Constantin Iarca, programul festivităţilor la uzină cuprinde pe lângă mini-campionatul de fotbal şi tenis cu piciorul pe terenurile Voinţa şi Pescăruş din Parcul Monument şi un concurs de şah şi tenis de masă, activităţi la care au fost invitaţi să participe şi copiii salariaţilor "Laminorul". În plus, duminică este programată şi o tombolă cu premii pentru salariaţi. Dar în afară de activităţile sportive şi recreative, compania a acordat salariaţilor de la uzină o primă de 900 lei brut, adică 630 lei net.
Categorie articol: 

Comentarii