Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UTA Arad va juca un meci amical cu Roeselare la prezentarea lotului

Echipa UTA Arad va juca un meci amical cu formatia belgiana KSV Roeselare, locul 11 in stagiunea trecuta, la prezentarea lotului pentru sezonul 2007-2008, care va avea loc la 21 iulie.
La prezentarea lotului aradenilor si-a anuntat prezenta si presedintele LPF, Dumitru Dragomir.
Dragomir va participa si la prezentarea lotului echipei CFR Cluj, care va avea loc la 22 iulie, ardelenii avind programata si Gala Centenara a clubului, la care a mai fost invitata conducerea FRF, dar si presedintele FIFA, Joseph Blatter.
Oficialii de la CFR Cluj pregatesc un eveniment special cu ocazia aniversarii a 100 de ani de existenta a clubului feroviar. Astfel, la 21 iulie va avea loc Gala Centenara, la Casa Universitarilor din Cluj, in cadrul careia vor fi decernate numeroase cupe, diplome de excelenta si alte distinctii unor personalitati care si-au legat numele de cel al clubului, dar si invitatilor speciali.
La 22 iulie, CFR Cluj va sustine un meci de prezentare, cu Benfica Lisabona, de la ora 19.00. "Speram sa fie un eveniment grandios pentru clubul nostru. A fost invitata toata conducerea de la Benfica Lisabona, dar si personalitati din fotbalul romanesc, FRF si LPF. De asemenea, vom acorda acreditari pentru cite doi ziaristi de la fiecare publicatie si televiziune din Portugalia, evident pe linga cele care vor fi acordate presei din Romania", a declarat, pentru MEDIAFAX, ofiterul de presa al CFR Cluj, Sandu Muresan.
Categorie articol: 

Comentarii