Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USR - PLUS merge mai departe pe «Drumul spre victorie». Brăilenii, aşteptaţi în Parcul Monument

• turneul naţional de strângere de semnături pentru participarea la Alegerile Europarlamentare a Alianţei USR- PLUS ajunge şi la Brăila • evenimentul va avea loc sâmbătă, între 10:00 şi 15:00 • sunt aşteptaţi deputatul Cosette Chichirău şi Vlad Gheorghe, candidat • semnăturile se vor strânge în Parcul Monument • chiar dacă ieri Biroul Electoral Central a respins cererea de înscriere a Alianţei pentru alegerile Europarlamentare, preşedintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a precizat că nu schimbă cu nimic planurile celor două partide sau evenimentul din weekend din Brăila

 

“Drumul spre victorie”, campania de strângere de semnături pentru înscrierea în cursa electorală pentru Parlamentul European a Alianţei USR PLUS, ajunge în weekend şi la Brăila. Potrivit unui comunicat postat pe reţelele de socializare de către liderul USR Brăila, Cătălin Stancu, la eveniment sunt aşteptaţi deputatul Cosette Chichirău şi Vlad Gheorghe, candidat USR pentru Parlamentul European. Aceştia îi îndeamnă pe brăileni să vină să îi cunoască pe candidaţii partidului la alegerile Europarlamentare. Evenimentul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10:00, şi va debuta cu strângeri de semnături în Parcul Monument, până la ora 12:30, când USR-iştii vor merge la sediul de pe strada Mihai Eminescu, nr. 14, pentru a susţine o conferinţă de presă. Cei interesaţi pot veni acolo pentru o discuţie cu membrii partidului, de la ora 13:00 până la 15:00.

“Vino să îi cunoşti pe Cosette Chichirău, Deputat în Parlamentul României, Vlad Gheorghe, candidat USR pentru Parlamentul European şi Cătălin Stancu, preşedinte USR Brăila. Sâmbătă, 9 martie, la ora 10:00, ne vom întâlni pentru a strânge semnături în Parcul Monument, urmând ca la ora 12:30 să avem o conferinţă de presă la sediul USR Brăila de pe strada Mihai Eminescu, nr. 14. De la ora 13:00 îi aşteptăm pe cetăţenii Brăilei, pentru a discuta despre importanţa votului din 26 mai”, se arată pe pagina de Facebook a USR-iştilor.

 

Problema încrierii Alianţei în cursa electorală nu schimbă cu nimic planurile USR PLUS

Chiar dacă Biroul Electoral Central (BEC) a respins, ieri, cererea de înscriere a Alianţei USR- PLUS pentru alegerile Europarlamentare, pe motiv că Dan Barna şi Dacian Cioloş nu ar figura ca preşedinţi ai USR, respectiv PLUS, în Registrul partidelor politice, liderul USR Brăila, Cătălin Stancu, a declarat că nu se schimbă cu absolut nimic planurile celor două partide. Acesta susţine că USR-iştii vor continua strângerea de semnături exact cum au programat şi chiar dacă cele două partide se vor vedea nevoite să candideze separat, tot se vor înscrie în cursa pentru Parlamentul European.

“Sigur, noi strângem în continuare semnături. Vom încerca să lămurim această problemă cu înscrierea la BEC. Vreau să reamintesc faptul că şi acum doi ani şi jumătate USR a avut probleme, la fel, pentru că nu era lăsat să candideze tot pentru o chestie absurdă, cum că sigla semăna cu cea a vechiului USB şi aşa mai departe. Atunci s-a rezolvat. Cu puţin timp înainte de termenul limită, dar s-a rezolvat. Aşa că noi ne vedem de treabă. Strângem semnături şi ne facem campanie în continuare. Chiar dacă este situaţia asta, nu putem să ne oprim acum, pentru că, dacă se rezolvă, noi trebuie să fim pregătiţi cu semnături şi tot ce trebuie. Din punctul meu de vedere, chiar mă aşteptam să apară aşa-zise probleme. Pentru că noi am mai trecut prin asta şi am văzut cum se pune problema. Într-un fel sau altul trebuie să o rezolvăm. În cel mai rău caz vom ajunge să candidăm separat. Dar tot vom candida. Adică de scăpat de noi tot nu scapă! Noi ne vedem de treabă în continuare. Eu zic că într-un fel sau altul oricum o să ajungem în Palamentul European şi că vom candida. Separat sau împreună. Nu contează. Dar eu zic că se va rezolva treaba şi că vom candida în formula actuală”, a declarat Stancu.
Categorie articol: 

Comentarii