Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USR Brăila, donaţie de 1.000 lei pentru campania #coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!

• o donaţie generoasă în valoare de 1.000 lei a venit, marţi, din partea Uniunii Salvaţi România (USR) - filiala Brăila • luni seara, am mai primit la redacţie o donaţie de 50 lei, adunându-se, per total, 2.450 lei • o măsuţă cu două scăunele şi o sacoşă cu jucării au completat donaţia de 50 lei

 

În fiecare zi, oameni minunaţi ne calcă pragul redacţiei şi ne aduc speranţă-n suflet că, atunci când vrei, poţi muta şi munţii. Cam aşa ne simţim noi acum. Au trecut exact două săptămâni de când am dat startul campaniei “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!” şi, deşi ne-am propus o listă cu obiectele necesare secţiei, nu ne-am gândit că iniţiativa noastră se va bucura atât de repede de atât de mult ajutor din partea dumneavoastră! Şi nu numai, iată că ne apropiem cu paşi repezi de atingerea obiectivelor. Cele mai recente donaţii, cele de luni seară şi marţi, sunt 1.000 lei din partea Uniunii Salvaţi România (USR) - organizaţia judeţeană Brăila şi 50 lei de la o persoană anonimă care a completat darul în bani cu o măsuţă cu două scăunele şi jucării. În total, la redacţie s-a strâns suma totală de 2.450 lei.

Donaţia din partea USR ne-a fost înmânată, la redacţie de către Iulia Ezeanu, vicepreşedinte al filialei brăilene, care ne-a spus că mai urmează şi alte donaţii pentru campanie din partea formaţiunii politice pe care o reprezintă. “Echipa USR Brăila şi-a dorit să se alăture campaniei iniţiate de cotidianul «Obiectiv-Vocea Brăilei» şi să aducă puţină culoare în viaţa micuţilor suferinzi din secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Preşedintele filialei judeţene USR Brăila, Cătălin Stancu, a fost cel care a venit cu propunerea, iar eu am mobilizat colegii şi iată-ne cu prima parte din donaţie”, ne-a declarat Iulia Ezeanu, vicepreşedinte USR Brăila.

Aşa cum v-am mai informat, campania este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi “Asociaţia pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

Noi vă sugerăm câteva idei: jucării din plastic, măsuţe şi scăunele fără colţuri, tot din material plastic, covoraşe de joacă, băncuţe, tablă magnetică, căsuţe din plastic şi ţarcuri de joacă, tobogane mici din plastic, cărticele de colorat, jocuri, creioane colorate, cuburi de lego, stickere pentru pereţi cu personaje din desene, carusele pentru pătuţurile sugarilor, scaune speciale pentru servirea mesei, premergător, două fierbătoare pentru apă, cuptor cu microunde, lenjerii colorate rezistente la spălat, ideal din bumbac etc. Precizăm că toate lucrurile oferite trebuie să prezinte siguranţă (să nu poată fi rupte, smulse, înghiţite etc) şi să fie uşor de dezinfectat.

Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail coloramimpreuna@obiectivbr.ro sau la numerele de telefon ale redacţiei disponibile şi în ediţiile print şi pe site. De asemenea, cei care vor să se implice în campanie, dar nu au timp fizic pentru asta, pot face donaţii în bani direct la redacţie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. De asemenea, donaţii se pot face şi prin transfer bancar, Asociaţia pentru Adevăr punând la dispoziţie următorul cont:

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

Vă rugăm să specificaţi “Pentru campania colorăm împreună” atunci când faceţi donaţia. Avem nevoie de multe mâini pentru a da o pată de culoare unei secţii de spital aflată de atâţia ani “în aşteptare”, în care copilul oricăruia dintre noi poate ajunge oricând.

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii