Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USL a depus moţiune împotriva lui Teodor Baconschi

Anunţul a fost făcut în plen de preşedintele Senatului, Mircea Geoană. Potrivit acestuia, moţiunea va fi dezbătută şi votată luni, 23 mai, de la ora 15.00.
USL, prin Crin Antonescu, i-a cerut luni lui Emil Boc să-l demită pe ministrul de Externe, anunţând strângerea de semnături pentru demiterea unei moţiuni şi constituirea unei comisii de anchetă.
"Domnul Crin Antonescu este un adversar notoriu al legii votului prin corespondenţă şi chiar al dreptului românilor din diaspora de a vota. Domnia sa a declarat nu de mult că ar avea dreptul să voteze doar românii care plătesc taxe în România, restul sunt cetăţeni de categoria B", a spus în replică ministrul de Externe.
Baconschi a mai afirmat că, pe de altă parte, Crin Antonescu "se manifestă cu o nervozitate crescândă în ultima vreme". "Se ceartă cu intelectualii publici de dreapta, o atacă pe Monica Macovei de îndată ce a fost aleasă ca vicepreşedinte al PDL. Are o stare de spirit proastă, o proastă dispoziţie, care sper să nu ne contamineze", a declarat proaspătul prim-vicepreşedinte al PDL.
Categorie articol: 

Comentarii