Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmariti capturati de Politie

Judiciaristii de la Compartimentul Urmariri au capturat, zilele trecute, cinci fugari: un tilhar care "uitase" sa se prezinte la puscarie si 4 insi care se sustrageau urmaririi penale.
"A fost depistat si Incarcerat In Penitenciarul de Minori si Tineret Tichilesti George-Valentin Z., 19 ani, urmarit local, care avea un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de Inchisoare, pentru savirsirea infractiunii de tilharie. Agentii de la Postul Silistea l-au prins pe Virgil-Silviu R., 27 ani, din comuna Scinteia, judetul Ialomita, care se sustragea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat. In cauza s-a Inceput urmarirea penala, iar dosarul va fi prezentat la Parchet", ne-au informat surse din cadrul Inspectoratului de Politie.
In miinile politistilor au picat si escrocul Tudorel T., 45 ani, Gheorghe-Aurelian M., 26 ani, anchetat pentru trecere frauduloasa a frontierei si galateanca Florentina S., 29 ani, cautata pentru furt si violare de domiciliu, care se sustrageau urmaririi penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii