Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In urma contestatiilor, trei profesori au promovat examenul de suplinire

Trei profesori braileni au reusit sa promoveze examenul de suplinire, in urma reevaluarii lucrarilor conestate. Anul acesta, dupa afisarea primelor rezultate obtinute la concursul de suplinire, la centrul de evaluare organizat la Scoala "Ion Creanga" s-au depus un numar de 14 contestatii la 10 discipline. "Au fost 14 contestatii depuse. In urma contestatiilor au obtinut o nota de promovare, trei candidati. Nu au fost diferente mai mari de un punct, iar majoritatea notelor au ramas la fel", a punctat presedintele comisiei de organizare si desfasurare a concursului, inspector pentru invatamintul primar, Ecaterina Bonciu.
Conform datelor statistice realizate de Inspectoratul Scolar Judetean, 52 de candidati, adica 24,1% au obtinut note sub 5.00 iar 47 au luat intre 5.00 si 5.99. Note intre 7.00 si 7.99 au obtinut 30 de candidati, iar intre 9.00 si 9.99, 21. A fost inregistrata o singura nota de 10.
La examenul de suplinire si-au depus dosarele, la sediul ISJ, un numar de 238 de candidati. Dintre acestia, doar 216 s-au prezentat la examen.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii