Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmărit naţional şi internaţional, prins de poliţiştii brăileni

Un brăilean dat în urmărire naţională şi internaţională, suspectat că ar fi violat o minoră de 11 ani, a fost depistat, miercuri seara, de poliţişti de la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, în timp ce se deplasa pe Aleea Almajului din cartierul Hipodrom. Vasile B., în vârstă de 48 de ani, originar din satul Tătaru, comuna Dudeşti, judeţul Brăila, este bănuit că ar fi violat o fetiţă de 11 ani la marginea unei păduri din judeţul Botoşani, în vara lui 2013.
Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă de către Tribunalul Botoşani, la data de 13.08.2013, fiind dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de viol. În baza acestui mandat, brăileanul a fost dat în urmărire generală.
După ce a fost prins aseară de poliţiştii brăileni, Vasile B. "a fost predat unei escorte din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. Brăileanul urmează să fie prezentat instanţei de judecată, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă", potrivit insp. principal de poliţie Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
Contactată de redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", cms. Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, a confirmat că suspectul se află acum pe mâinile poliţiştilor botoşăneni. "Suspectul Vasile B., de 48 ani, se află în arestul IPJ Botoşani. Acesta urmează să fie audiat", a precizat aceasta.

 
Categorie articol: 

Comentarii