Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmărire ca în filme. Un şofer fără permis a fugit de poliţişti

în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii i-au făcut semn de oprire unui şofer care se deplasa în localitatea Zăvoaia, însă acesta a accelerat şi a  luat-o la goană • poliţiştii au pornit în urmărirea lui, conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, oprind apoi pe o altă stradă

 

Teribilism la volan. Un tânăr de 18 ani, despre care s-a stabilit că locuieşte în Franţa, însă venise acum la Brăila, a pus în scenă un adevărat film de acţiune, din care nu au lipsit poliţiştii. El conducea un autoturism, deşi nu avea ce căuta la volan, iar atunci când echipajele rutiere i-au ieşit în cale, în toiul nopţii, şoferul a luat-o la goană. S-a dat startul unei urmăriri ca în filme.

Astfel, în noaptea de luni spre marţi, la ora 02.45, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au efectuat semnal regulamentar de oprire în trafic a unui autoturism “Renault”, care se deplasa pe DJ 203, pe raza localităţii Zăvoaia.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul a oprit ulterior pe o altă stradă a localităţii.

Poliţiştii au procedat la legitimarea acestuia, fiind vorba despre un tânăr de 18 ani, domiciliat fără forme legale în Brăila, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul brăilean are domiciliul stabil în Franţa.
Categorie articol: 

Comentarii