Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmăriţi pentru evaziune fiscală şi vătămare corporală gravă

* un alt individ a primit 2 ani şi 6 luni închisoare pentru vătămare corporală gravă şi violare de domiciliu, fiind căutat din 2004

Violatori, criminali, indivizi specializaţi în jafuri, traficanţi de carne vie ori mari escroci. Oameni cu care nu e bine să ai de-a face dacă vrei să ai o viaţă liniştită sau dacă vrei să trăieşti. Unii dintre ei au fost aruncaţi după gratii, alţii sunt liberi ca pasărea cerului şi sunt gata să dea o nouă lovitură. "Obiectiv - Vocea Brăilei" continuă să-i prezinte pe "cei mai periculoşi brăileni".

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoară permanent activităţi specifice pentru depistarea şi prinderea persoanelor urmărite în temei legal. Printre infractorii căutaţi de oamenii legii se numără Cristi Robert Mila, un brăilean de 25 de ani care a reuşit să îşi ia tălpăşiţa după ce a tras o ţeapă consistentă statului, prin faptul că a omis să evidenţieze operaţiuni cu cereale în actele contabile. "Cristi Robert Mila, din municipiu, este urmărit la nivel naţional deoarece, la data de 11 aprilie, pe numele lui, Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei de 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

24urma1În fapt, s-a reţinut că acesta, în calitate de asociat unic şi administrator al unei societăţi comerciale din Constanţa, în perioada 16 ianuarie - 15 iulie 2008, a omis să evidenţieze în actele contabile operaţiunile cu cereale, desfăşurate în numele firmei, provocând un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 4.730.920 lei (47 miliarde lei vechi).

Un alt brăilean periculos, urmărit la nivel naţional şi internaţional, este Alexandru Stoian, zis "Aniţa", de 35 de ani. Pe numele lui, la data de 28 aprilie 2004, Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi violare de domiciliu. Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 30 septembrie 2002, "Aniţa" i-a aplicat unui alt bărbat lovituri cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care au necesitat 8-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi fracturarea a doi dinţi frontali. De asemenea, în noaptea de 26 spre 27 iulie 2002, individul a pătruns fără drept în locuinţa unei persoane şi a refuzat să o părăsească la cererea acesteia.

Cine poate da relaţii despre prezenţa celor doi în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie ori să apeleze numărul de urgenţe 112.
Categorie articol: 

Comentarii