Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE. VIDEO: Misiune la 10 metri adâncime, pentru salvarea unui câine

Misiune specială, astăzi în jurul prânzului, pentru pompierii brăileni . În urma unui apel primit la 112, la 12.30, un echipaj s-a deplasat la ruinele foste întreprinderi PAL, unde un căţel de 9 luni a căzut de dimineaţă într-un subsol de aproximativ 10 metri adâncime şi nu mai putea să iasă. O brăileancă din zonă, care susţine că, împreună cu încă un bărbat, hrăneşte câinii din zonă, este cea care a solicitat sprijinul pompierilor.
Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute, timp în care, ajutaţi de bărbatul care are grijă de animale, pompierii au reuşit să scoată câinele din hrubele fostei fabrici PAL. Misiunea a fost dificilă pentru că în subsol se află un strat de apă sub care pot fi gropi adânci, dar şi pentru nu se ştia cum poate reacţiona câinele, ce era deja foarte speriat.
După pompier, a coborât şi brăileanul care îl hrănea şi împreună au reuşit să-l scoată la suprafaţă. Iubitorul de animale susţine că, până de curând, în zona nu era decât un câine dar că, după ce a fost luat pentru sterilizare de angajaţii Primăriei, au fost aduşi în schimb câteva zeci.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii