Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Starea celor șase victime din accidentul de la Cabana Stejaru

UPDATE: "La spital s-au prezentat şase victime aduse de ambulanţă. Trei au fost de o gravitate mai mare, au fost duşi în resuscitare şi trei de o gravitate mai mică au fost duşi în urgenţe medii. Dintre pacienții aflaţi pe resuscitare, unul a intrat pe sală pentru că a suferit un traumatism abdomeninal acut. A doua persoană, cea mai gravă dintre ele, a fost politraumatizată complet: coloană cervicală, torace, fractură de femur, traumatisme abdominale, este în terapie în acest moment. Şi a treia victimă este pacientul cu traumatism toracic, care acum se investighează şi neurologic pentru că a prezentat după internare ameţeli şi probabil va rămâne internat în spital pe chirurgie toracică. Mai sunt trei pacienţi, unul din ei prezenta contuzii toracice, dar a plecat acasă în stare bună. Mai există o persoană cu fractură de femur, care a fost trasferată la ortopedie şi încă un pacient cu traumatism cranio cerebral care este stabil acum", a declarat Alina Neacşu purtător de cuvânt SJU Brăila.


Accident mortal lângă cabana Stejarul

În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier s-a produs pe DN 2B, drumul Brăila - Buzău, în zona Pădurii Stejarul. Un Matiz, condus de un bărbat de 67 de ani care a plecat cu patru colege de la MAREX şi venea spre municipiu. a intrat în coliziune cu o maşină de teren, marca Mitsubishi, după ce i-a explodat un cauciuc. Şoferul Matiz-ului a murit, iar şase persoane au ajuns la spital, trei în stare gravă.
În faţa autotursimului căruia i-a explodat cauciucul, ceea ce a dus la impactul mortal, se afla chiar o maşină de Poliţie, care se îndrepta tot spre Brăila şi a auzit explozia. Medicii depun acum eforturi pentru a-i ţine în viaţă pe răniţi. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii