Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Update: Stancu şi Mija rămân în arest la domiciliu

UPDATE 15.30 Judecătorii Tribunalului Galaţi au admis măsura prelungirii arestului la domiciliu, pentru Gheorghe Bunea Stancu, pentru încă o luna de zile. De asemenea, şi vicepreşedintelui Florin Mija i s-a prelungit cu o lună de zile arestul la domiciliu. Vom reveni.

 

UPDATE 12:42 » În urmă cu puţin timp, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost preluat de la domiciliul său de pe strada Rahova de poliţiştii de la Urmăriri. El a plecat spre Tribunalul Galaţi, unde la ora 13.00, urmează să se judece prelungirea arestului său la domiciliu. Concomitent şi vicele CJ Florin Mija a fost preluat de poliţişti şi dus la Tribunalul Galaţi.

 

CITESTE SI: Bunea Stancu. Afaceri penale

 

Astăzi, 3 septembrie, la Tribunalul Galaţi se judecă prelungirea arestării la domiciliu pentru preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, şi vicepreşedintele Florin Mija, după cum se arată pe site-ul instanţei.

În ceea ce îl priveşte pe baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu, procurorii DNA Galaţi au solicitat, pe data de 21 august, înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv, după ce inculpatul, în mod indirect, a luat legătura cu suspectul Soare Vasile, administratorul Concivia. Judecătorii nu l-au trimis însă în spatele gratiilor pe şeful PSD. Ieri, judecătorii CA Galaţi au respins contestaţia DNA împotriva măsurii de respingere a înlocuirii măsurii de arest în cazul lui Gheorghe Bunea Stancu, asta după ce în ziua de 26 august, judecătorii Tribunalului Galaţi au respins, la rândul lor, solicitarea procurorilor DNA de a înlocui măsura arestului la domiciliu cu arestul preventiv, iar procurorii DNA au formulat imediat contestaţie. Judecătorii instanţei superioare nu le-au dat însă câştig de cauză procurorilor anticorupţie. "S-a respins ca nefondată contestaţia formulată de DNA ST Galaţi împotriva încheierii de şedinţă din data de 26.08.2014 pronunţată de Tribunalul Galaţi în dosarul nr. 5494/121/2014", ne-a transmis ieri Biroul de Informare şi Relaţii Publice al CA Galaţi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii