Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Ponta dă înapoi în privinţa taxei pe centrala termică

"Vreau să spun foarte clar că nu intenţionează acest guvern să pună nicio taxă pe nicio centrală de apartament, dar intenţionează acest guvern şi viitoarele să sprijinim modernizarea sistemelor de termoficare în marile oraşe, acolo unde în continuare se poluează mult, costă mult, acumulăm datorii şi suntem încă la un nivel de eficienţă energetică extrem de scăzut", a declarat Victor Ponta marţi, în deschiderea şedinţei de guvern. Şeful Executivului a adăugat că speră ca problema această să fie rezolvată pe termen mediu şi lung.

Taxa pe centrală se vedea de la Tulcea

Aflat la Tulcea în weekend cu activul PSD pentru pregătirea campaniei electorale, premierul Victor Ponta anunța că, începând din 2016, românii cu centrale termice de apartament urmează să plătească o taxă de poluare, relatează dcnews.ro

Victor Ponta a specificat că noul bir este impus de Uniunea Europeană. Despre această taxă se discută de circa un an de zile, iar din câte se pare aceasta nu va fi neglijabilă.

În aceste condiții, autoritățile vor încerca să convingă populația din mediul urban să se rebranșeze la sistemul centralizat de încălzire, acolo unde acesta mai există.
Like / Share

Comentarii