Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 18.15: Trupul neînsufleţit al tânărului Andrei Bucă, mort în incendiul din Club Colectiv, a ajuns ACASĂ

UPDATE 18.15: Trupul neînsufleţit al tânărului arhitect a ajuns la Brăila. Părinţii au decis ca fiul lor să fie adus ACASĂ, nu depus la Catedrală.

UPDATE 16.40: Trupul neînsufleţit al tânărului Andrei Bucă, mort în incendiul din Club Colectiv, va fi depus în această seară la Catedrală

După ce, în această dimineaţă, părinţii lui Andrei Bucă au aflat vestea tragică şi au mers la IML ca să-l identifice, acum se pregâtesc să se întoarcă acasă. Trupul neînsufleţit al tânărului arhitect, mort în incendiul din Club Colectiv, va fi depus la Catedrala Naşterea Domnului din Barieră. Andrei Bucă era unicul copil al familiei. Tatăl lui este inginer naval, iar mama lucrează la Alianz Tiriac.

În urmă cu puţin timp, prin intermediul unui comunicat de presă, Primaria Municipiului Braila a dorit să transmită condoleanţe familei lui Andrei Bucă.
„Primaria Municipiului Braila transmite sincere condoleanţe familiei brăilene care şi-a pierdut fiul în tragicul incident din clubul bucureştean. De asemenea, ne exprimăm compasiunea și solidaritate față de familia Catalinei Ionita și a lui Mihai Alexandru, tineri cu care am colaborat in cadrul proiectului This place is pretty good - Brăila - 9 abordări arhitecturale. Din pacate, Romania a pierdut trei architecti de exceptie, care desi se aflau la inceput de cariera erau impicati in foarte multe proiecte nationale si internationale. Municipiul Braila este alături de familiile greu încercate şi suntem pregătiţi să le sprijinim cu tot ce este nevoie. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe tinerii arhitecti plecati prematur la ceruri!", se precizează în comunicat.
Andrei Petre Bucă avea doar 29 de ani.

 

Brăilean mort în urma incediului din Clubul Colectiv. Andrei Bucă a mers la concert cu un prieten. Amândoi au murit

UPDATE 10.35. Toate persoanele decedate în incendiul din clubul Colectiv au fost identificate. În această dimineaţă, rudele victimelor şi medicii de IML au stabilit şi identitatea ultimelor trei victime. Claudiu Petre, Andrei Petre Buca şi Livia Stan au fost identificaţi. Sunt ultimele persoane care nu fost identificate dintre cei 27 de decedaţi.

 

UPDATE 10.30: Brăileanul Ștefan Mustață, chitarist al trupei Changing Skins și compozitor, a fost și el, vineri seara, la concertul din Club Colectiv, unde se aflau mai mulți brăileni. Vom reveni.

Prietenul care îl însoțea pe Andrei era bucureștean.

Brăilean mort în urma incediului din Clubul Colectiv

Andrei a mers la la concert cu un prieten. Amândoi au murit. Vom reveni.Andrei Petre Buca a fost căutat cu disperare de către familia sa, care nu mai știe nimic de el din seara incendiului. Unul dintre prietenii săi de pe facebook a lansat un apel către toți cei care pot da informații despre acesta. 

Alin Vasile, prietenul care a lansat apelul, a postat pe facebook următoarele mesaje: "Rog pe toti cei din lista mea care lucreaza in spitale sau au cunostinte care lucreaza in spitale si pot contacta persoane din cadrul sectiilor de terapie intensiva a spitalelor din Bucuresti, sa distribuie aceasta fotografie a lui Andrei Buca (Andrew Peter) in speranta ca cineva il poate identifica".
"Numele lui este Bucă Petru Andrei iar familia lui este îndurerată, nu dau de el de aseară, daca sunt martori oculari va rog sa ne ajutati cu informatii!!!", a mai scris acesta, postând fotografia cu Andrei.
În această dimineață, informațiile au venit, din păcate veștile au fost dureroase. Andrei Bucă era unul dintre morții rămași neidentificați. Părinții au ajuns la Institutul de Medicină Legală și l-au identificat.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii