Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 15.10 Ziua PNL-iştilor le-a adus Poliţia pe cap. Liberalii brăileni sărbătoresc astăzi 141 de ani de la înfiinţarea partidului.

UPDATE 15.10: În urmă cu puţin timp, un echipaj al Poliţiei de Proximitate a ajuns la sediul PNL de pe Calea Călăraşilor în urma unui apel la 112. Contactat telefonic preşedintele liberalilor brăileni Cătălin Boboc a afirmat că, cel mai probabil, a fost o glumă proastă a unei persoane rămasă deocamdată necunoscută. "Cineva a vrut să facă o golănie, reclamând că sunt mulţi oameni în faţa sediului nostru. Eu nu mai eram acolo, dar am primit un apel de la un coleg de partid, am revenit ca să stau de vorbă cu cei de la Poliţie. Le-am explicat că suntem în campanie şi aste e situaţia: e normal să vină oameni"

Preşedintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a anunţat astăzi, că partidul din care face parte sărbătoreşte 141 de ani de când a luat fiinţă. Acesta a ţinut să le transmită la mulţi ani tuturor membrilor de partid, simpatizanţilor şi celor cu profesii liberale şi a vorbit despre importanţa PNL de-a lungul istoriei României. „Este un moment foarte important pentru noi. Şi e un moment care te şi marchează şi te presează un pic, sincer vă spun. E o confirmare a faptului că avem o tradiţie, nişte valori de respectat şi încercăm să facem acest lucru. În cea mai mare măsură, în istoria noastră am reuşit să le respectăm. Istoria PNL aş spune că se confundă cu istoria modernă a României, pentru că de numele Partidului Naţional Liberal se leagă multe evenimente importante pentru România: Marea Unire, prima reformă agrară, prima Constituţie. Lucruri, zic eu, importante. Astăzi, la sediul partidului vor avea loc câteva evenimente. Vor veni câţiva tineri olimpici la română, la istorie pentru a discuta un pic, vor fi şi profesori de-ai lor. Va veni şi o organizaţie de tineri care m-au provocat să semnăm un anume angajament pentru momentul de după alegeri. Ei solicită şi vor să propună nişte idei care se referă la sprijinirea tinerilor şi eu vreau să le îmbrăţişez. Cam în felul ăsta vom marca acest moment. Vreau să le transmit La mulţi ani, tuturor liberalilor din România!", a declarat Boboc, în cadrul unei conferinţe de presă. Mai mult, pe pagina sa oficială de Facebook, sursa citată a anunţat că, astăzi, între 10:00 şi 18:00 este „Ziua Porţilor deschise la PNL" , astfel că brăilenii doritori pot vizita sediul partidului de pe Calea Călăraşilor, colţ cu Tineretului.
Categorie articol: 

Comentarii