Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 15.00. VIDEO/GALERIE FOTO: Primele imagini cu accidentul aviatic de la Vădeni. În cauză s-a deschis dosar penal

UPDATE 15.00. VIDEO/GALERIE FOTO: Primele imagini cu accidentul aviatic de la Vădeni. În cauză s-a deschis dosar penal

Un martor la producerea accidentului aviatic petrecut aseară în apropierea aerodromului de la Vădeni a transmis redacţiei primele imagini filmate cu un telefon mobil la faţa locului. În imagini se vede cum reprezentanţii organizatorilor dar şi simpli participanţi la eveniment, aflaţi în zonă, acordă primul ajutor.
De cealaltă parte, organizatorii evenimentului au explicat că pilotul participase în timpul zilei la miting, dar că zborul la finalul căruia s-a întâmplat nenorocirea era în afara spectacolului aviatic.
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au deschis ancheta. Ei au făcut deja primele cercetări la faţa locului aseara, şi au continuat astăzi la lumina zilei. În cauză s-a deschis dosar penal.
Surse medicale ne-au informat că azi noapte pilotul a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Detalii în ediţia de mâine.

 

UPDATE 23.00. Incident la mitingul aviatic de la Vădeni. Pilotul motodeltaplanului este în stare gravă

Ajunși la fața locului, jurnaliștii au constat că incidentul de la Vădeni nu a fost nici pe departe unul minor, așa cum s-a anunțat inițial. Motodelplanul implicat a ratat, de fapt, aterizarea, după cum au explicat martorii: aparatul "a agățat" practic drumul județean și s-a dezechilibrat, lovindu-se de sol. În urma impactului puternic, pilotul motodeltaplanului a suferit leziuni destul de grave: fracturi la torace și solduri, traumatism cranian, șoc hemoragic. Pilotul are 54 de ani și este din București. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila și, cel mai probabil, va fi transferat la un spital din București cu secție de neurochirurgie. Motodeltaplanul va rămâne pe câmp în această noapte și va fi păzit de jandarmi.

Incident la mitingul aviatic de la Vădeni

Un motodeltaplan a ratat decolarea și s-a răsturnat. Pilotul a fost rănit ușor la un picior. Un echipaj de ambulanță îi acordă în aceste momente primul ajutor. Pilotul nu a suferit răni care să-i pună în pericol viața. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii