Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 12.25 Chiscani: Bărbat mort în condiții suspecte. Surse: Crimă! Trupul bărbatului e plin de vânătăi și zgârieturi

UPDATE 12.25: Surse din cadrul anchetatorilor ne-au precizat că se ia în calcul varianta unei crime. Asta în condițiile în care trupul bărbatului este plin de zgârieturi și vânătăi, iar fața e desfigurată. Pare că a fost bătut crunt și târât pe ciment.

Chiscani: Bărbat mort în condiții suspecte

Un bărbat trecut de 60 de ani a fost găsit mort în casa sa din Chiscani, în această dimineață. Se pare că trupul neînsuflețit ar fi fost găsit de soția sa, singura care se mai afla în locuință.
Ștefan M. era cunoscut în sat ca un bun gospodar, nu fusese implicat în altercații, iar în momentul în care punea gura pe băutură avea măsură. Are doi copii, o fată și un băiat, ambii plecați în străinătate la muncă. Acum, aceștia sunt pe drum pentru a-și înmormânta tatăl.
Polițiștii și procurorul criminalist sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ultimele clipe din viața bărbatului. O variantă ar fi că omul ar fi fost omorât. De către cine și în ce mod urmează să stabilească anchetatorii, dar și medicii legiști. Trupul lui Ștefan a ajuns în urmă cu puțin timp la Serviciul de Medicină Legală.
Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Comentarii