Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 12.16: VIDEO Bebeluşul a murit în urma unei hemoragii cerebrale. Nou născut aruncat la gunoi

UPDATE 12.16: Bebeluşul găsit la tomberon a murit în urma unei hemoragii cerebrale. După cum ne-a declaratul dr. Gina Ilie, şef al Serviciului de Medicină Legală Brăila, azi-dimineaţă s-a efectuat necropsia cadavrului micuţului şi s-a stabilit că nu a fost vorba despre intenţii criminale. Mama a născut cel mai probabil acasă, fără a fi asistată la naştere de specialişti, iar pruncul nu a rezistat. Poliţiştii continuă cercetările
pentru a da de urma celei care şi-a aruncat copilul la gunoi, chiar dacă nu mai era în viaţă.

 

UPDATE 09.05 Marturia cutremuratoare a brailencei care a gasit ieri seara trupul copilului aruncat la gunoi: "Am intrat in camera unde se duce gunoiul de la scara V. Jos era un pic de gunoi, iar deasupra, intr-o punga galbena, era copilul cu fata in jos, chircit asa..."

 

UPDATE 20.05: Coprul neînsuflețit al bebelușului găsit mort a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. Decesul a fost pronunțat de medicul de pe Ambulanța chemată la fața locului.

 

Descoperire macabră în această seară la ghena de gunoi a blocului E2 din Viziru: o femeie care a coborât să arunce gunoiul a descoperit chiar lângă tomberon, înfășurat într-o pungă de plastic, corpul unui nou-născut. Speriată a anunțat imediat la 112 grozăvia, iar polițiștii veniți la fața locului i-au confirmat cele mai negre gânduri: era vorba de un băiețel născut astăzi după-amiază, dar care era mort. Serviciul de Medicină Legală va prelua corpul fără viață urmând să stabilească dacă fătul a fost născut mort, ori dacă este vorba despre o pruncucidere. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a o găsi pe mama bebelușului.
Categorie articol: 

Comentarii