Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 12.00: Accident grav pe Șoseaua dig Brăila – Galați. Șoferul BMW –ului care a provocat tragedia era băut

UPDATE 12.00: Accident grav pe Șoseaua dig Brăila - Galați. Șoferul BMW -ului care a provocat tragedia era băut

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că mașina care a provocat tragedia de vineri noaptea, de pe Șoseaua Dig Brăila - Galați, a fost un BMW. Accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamntare, vinovat fiind Cătălin V., un șofer începător de 20 de ani, care, în plus, era și sub influența alcoolului. Acesta venea dinspre Galați și mergea spre Brăila, însă s-a angajat în depășire, deși era indicator cu "Depășire Interzisă".
Polițiștii au mai precizat și că mașina care a luat foc, iar șoferul ei a murit, era un Volkswagen Golf, nu o Dacia. Practic, șoferul terbilist a acroșat autotusimul VW Golf, care venea din sens opus, condus de Tudorel S., de 43 de ani, din Galați. Mașina a zburat de pe șosea și a luat foc, iar șoferul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Tot de pe contrasens venea un alt BMW, cu număr de Brăila, condus de Adrian C., de 27 de ani, din Galați, care a fost izbit în plin.
Șapte persoane au ajuns la spital, cei mai mulți, respectiv 5, fiind pasageri în mașina șoferului vinovat de tragedie. Printre aceștia și copilul de 4 ani și jumătate, care a ajuns deja la un spital din București.

 

 

UPDATE 22.20: Copilul va fi transferat de urgență la un spital din Bucureşti

Copilul implicat în accidnetul rutier de pe Șoseaua dig este în stare foarte gravă. Medicii brăileni au luat decizia ca micuțul, în vârstă de numai 5 ani, să fie transferat de urgență într-un spital din București. În total, în cele trei mașini se aflau 6 persoane. Echipajul Smurd încă luptă pentru a-l ține în viață pe bărbatul rănit grav.

Accident grav pe Șoseaua dig Brăila - Galaţi

În urmă cu puțin timp, pe Șoseaua de dig Brăila - Galați a avut loc un accident rutier extrem de grav. Trei autoturisme, două BMW și o Dacia, s-au ciocnit. Dacia s-a rostogolit în afara carosabilului și a luat foc. Șoferul Daciei a murit pe loc. Un alt bărbat, nu se știe dacă e șofer sau pasager în unul din cele două BMW-uri, a fost rănit grav, el fiind la acest moment resuscitat de echipajul Smurd sosit la fața locului. Un copil a fost transportat de urgență la Spitalul Județean. De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj ISU, pompierii încercând să stingă incendiul. Polițiștii de rutieră efectuează cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul. Traficul pe Șoseaua dig este blocat, coloana de mașini întinzându-se pe mai mulți kilometri. Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii