Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 11.40: Bătăuşul poliţistului din Latinu, la arest pentru 30 de zile

Adrian Benescu, bărbatul din Latinu acuzat că l-a agresionat pe poliţistul M.T. în timpul serviciului, rămâne după gratii. Benescu a fost prezentat de către procurori instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar magistraţii au incuviinţat cererea. Asta dupa ce, individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acuzaţia fiind de ultraj la poliţist.

În seara de 5 iulie 2015, agentul de poliţie se afla în zona cafe-barului din satul Latinu şi încerca să aplaneze un conflict. La un moment dat, omul legii s-a retras, intenţionând să-şi apeleze colegii pentru a le cere sprijin. Chiar în acele clipe, Adrian Benescu s-a apropiat şi l-a lovit succesiv şi puternic în cap cu un obiect dur pe poliţist. În urma agresiunii, lucrătorul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) a suferit leziuni traumatice şi a avut nevoie de îngrijiri medicale o săptămână întreagă.
Urmărirea penală a început imediat, însă agresorul a fugit de anchetatori. Ieri dimineaţă, inculpatul a fost găsit undeva prin judeţul Tulcea şi adus la audieri. Câteva ore mai târziu, individul a fost scos pe uşa Parchetului, încătuşat şi dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii