Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre fraţii ucigaşi a ajuns la arest

Ieri, cei doi fraţi din comuna Zăvoaia care l-au omorât în bătaie pe paznicul comunal, în vârstă de 28 de ani, au ajuns în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au stabilit că numai unul dintre fraţi a înjunghiat victima cu cuţitul, provocându-i leziuni care au dus la deces, în timp ce fratele mai mic a dat numai cu pumnii şi picioarele. Astfel, Tribunalul Brăila a emis pe numele lui Georgel Bercu, de 30 de ani, mandat de arestare pentru primele 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Fratele său, Marius, va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de complicitate la omor calificat, fiind dispusă obligativitatea de a nu părăsi localitatea. Instanţa a ţinut cont şi de activitatea infracţională a celor doi fraţi, astfel, Georgel Bercu are antecedente penale, însă nu este recidivist, în timp ce Marius Bercu nu este cunoscut cu antecedente.

Reamintim că, în ziua de 10 noiembrie, la ora 21.25, Dragoş Daniel Dragomir, de 28 de ani, din comuna Zăvoaia, a reclamat la Poliţie faptul că a fost agresat şi lovit cu cuţitul de doi consăteni în timp ce se afla în faţa unui cafe-bar. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind necesară intervenţia chirurgicală de urgenţă, însă din cauza hemoragiei puternice, medicii nu au putut să îl salveze. La orele 7.30, victima a decedat în spital.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi, sub coordonarea procurorului criminalist şi împreună cu medicul legist au efectuat cercetări stabilind că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, cei doi fraţi au sărit pe victimă şi au lovit-o cu pumnii şi picioarele. Georgel Bercu i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător, cauzându-i leziuni care au pus în primejdie viaţa victimei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii