Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre derby-urile optimilor Cupei României la handbal feminin

Astăzi şi mâine au loc meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin, o fază care programează miercuri două meciuri derby, Corona Braşov - HCM Baia Mare şi HC Dunărea Brăila - HCM Roman.
Dunărea şi HCM Roman s-au întâlnit în această competiţie şi în sezonul trecut iar atunci gruparea peregătită de Florentin Pera s-a impus pe teren neutru, la Târgovişte, cu 26-19. În acest sezon competiţional, în tur, pe 2 noiembrie HCM Roman a câştigat la limită, 25-24 partida cu formaţia brăileană. Acum este rândul elevelor Alexandrinei Soare să-şi ia revanşa şi să o elimine pe HCM Roman din Cupa României. În tabăra brăileană există o singură indisponibilitate în lot, cea a portarului Elena Voicu.
Disputa dintre HC Dunărea Brăila şi HCM Roman va avea loc miercuri, 21 ianuarie, de la ora 19.45. Cu excepţia meciului dintre CSM Unirea Slobozia şi CSM Bucureşti care va avea loc astăzi celelalte meciuri din faza optimilor se vor derula tot miercuri.
Învingătoarele se vor califica în sferturile de finală, fază în care împerecherea echipelor se va face tot prin tragere la sorţi.

Programul complet al optimilor:
HC Dunărea Brăila - HCM Roman
HCM Râmnicu Vâlcea - CSM Ploieşti
Cetate Deva - Mureşul Târgu Mureş
CSM Slobozia - CSM Bucureşti
Rapid Bucureşti - SCM Craiova
Universitatea Alexandrion Cluj - Ştiinţa Bucureşti
Universitatea Neptun Constanţa - HC Zalău
Corona Braşov - HCM Baia Mare

 
Categorie articol: 

Comentarii