Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unitățile militare brăilene arborează tricolorul și drapelul Alianței Nord-Atlantice

Garnizoana Brăila informează, într-un comunicat de presă, că astăzi, duminică, 5 aprilie, cu ocazia aniversării Zilei NATO, la sediul unităților militare din garnizoana Brăila sunt înălțate pe catarg Drapelul Naţional al României şi Drapelul Alianţei Nord-Atlantice.

”Deşi ceremonia dedicată democraţiei, spiritului european şi euroatlantic, în actuala situaţie epidemiologică şi operativă, va avea loc în format restrâns, în continuare manifestarea are rolul de a sublinia un aspect fundamental al identităţii noastre, acela de militari aparţinând unui stat membru NATO. Este un statut de care suntem mândri şi care ne responsabilizează încă şi mai mult. Gândul nostru şi, la nevoie, fapta noastră de camaraderie se îndreaptă şi către partenerii noştri din Alianţă.         În anul 2020, manifestarea dedicată Zilei NATO este un prilej de  a reafirma angajamentul nostru de militari responsabili, pentru sprijinul autorităţilor publice în situaţia actuală de criză umanitară.

Ziua NATO, în ţara noastră se aniversează, potrivit Legii nr. 390 din 2004, în fiecare an, în prima duminică a lunii aprilie. Este o manifestare dedicată democraţiei, spiritului european şi euroatlantic”, precizează Compartimentul de Informare și Relații Publice al Garnizoanei Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii