Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unităţi de învăţământ şi agenţi de pază verificaţi de poliţişti

* joi, poliţiştii şi jandarmii au verificat 15 unităţi de învăţământ şi 14 agenţi de pază, aceştia fiind instruiţi cu privire la modul de asigurare a securităţii în şcoli * a fost depistat un elev care lipsea nejustificat de la orele de curs, fiind informată unitatea de învăţământ în acest sens * în plus, au fost consiliaţi alţi 7 elevi

 

 

Poliţiştii iau la rând unităţile de învăţământ şi agenţii de pază, pentru prevenirea incidentelor violente. În data de 30 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat pe raza municipiului, în zona şcolilor, pentru prevenirea şi combaterea violenţei şi absenteismului şcolar. “Pe timpul activităţilor, au fost verificate 15 unităţi de învăţământ, 14 agenţi de pază, aceştia fiind şi instruiţi cu privire la modul de asigurare a securităţii în unităţile de învăţământ. A fost depistat un elev care absenta nejustificat de la orele de curs, fiind informată unitatea de învăţământ în acest sens, şi au fost consiliaţi 7 elevi”, a precizat agent Geanina Niculae, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Oricum, în cursul zilei de joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea faptelor ilegale şi a accidentelor rutiere grave. Poliţiştii brăileni au constatat 109 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 49.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere şi au reţinut 5 certificate de înmatriculare.

 
Categorie articol: 

Comentarii