Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unirea Ibrianu este prima laureata a programului "Miscare si sanatate prin fotbal"

Prima editie a actiunii "Miscare si sanatate prin fotbal", eveniment sportiv organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal a fost cistigata de echipa Unirea Ibrianu.
La aceasta prima editie au participat 15 echipe, formate din jucatori nelegitimati, cu virsta minima de 14 ani, iar in faza finala, care a fost gazduita de stadionul din Faurei, au ajuns trei formatii.
Cea mai valoroasa dintre ele a fost Unirea Ibrianu, care a cistigat ambele jocuri disputate, 3-0 cu Vointa Racovita si 2-1 cu Victoria Udresti. In partida pentru locurile 2-3, Vointa Racovita a invins-o pe Victoria Udresti cu 6-4, dupa executarea loviturilor de departajare.
"Aceasta actiune a avut ca scop atragerea tinerilor
din mediul rural brailean catre terenul de fotbal. De fapt, AJF-ul a tintit nu numai practicarea sportului in general, ci si dezvoltarea fotbalului in aceste localitati. In urma acestei initiative a noastre am cistigat o echipa in Campionatul Judetean, Vointa Racovita si cred ca prin propaganda pe care am facut-o sportului rege, tot mai multi tineri din judetul nostru vor dori sa se legitimeze in competitiile pe care le organizam", a declarat Stefan Gheorghe, coordonatorul
proiectului.
Echipele participante au primit premii constind in diplome si echipament sportiv.
Competitia a fost finantata de catre Directia pentru Sport a Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii