Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unirea Faurei - Unirea 2004 Slobozia 0-3 (0-1)

"Nu pot accepta ideea ca am pierdut acest meci. Toata saptamina am lucrat pentru finalizare, totul a mers foarte bine si la acest meci soarta ne-a intors spatele. Am ratat cit pentru doua-trei meciuri", declara la finalul partidei antrenorul Iacob Carst.
Dupa modul in care gazdele au abordat primele 40 de minute, nimic nu lasa sa se intrevada acest esec.
In aceasta perioada, Dumitru a incercat in doua rinduri vigilenta portarului oaspetilor, insa acesta a gasit solutii de fiecare data pentru a pastra poarta intacta si tot aparatorul buturilor adverse s-a remarcat la suturile lui Bejan, Anghelina si Calatoaie.
In ultimul minut de joc al primei reprize a fost de ajuns o clipa de neatentie a defensivei gazdelor, liberoul Tandalache si Stefanita au avut o reactie tirzie la actiunea lui Auras, mijlocasul oaspetilor a centrat in fata portii si Mihalcescu a reluat cu capul in vinclul portii aparate de Ilasc.
La doua minute de la reluare, Unirea 2004 Slobozia si-a marit avantajul pe tabela de marcaj, gratie unui penalty usor acordat de arbitrul de centru. Desi a fost un duel umar la umar intre Stefanita si Mihalcescu, arbitrul a vazut o infractiune in suprafata de pedeapsa a gazdelor, iar jucatorul obstructionat a transformat lovitura de la 11 metri. Incurajati de o galerie destul de mica, formata din 40 de suporteri, dotati insa cu tot arsenalul necesar, oaspetii au mai inscris o data, tot printr-un mijlocas, Auras.
In ultimul sfert de ora al partidei, gazdele au alergat dupa golul de onoare, etalind o gama variata de actiuni insa Calatoaie, Bejan, dar mai ales Craciunescu au ratat cu nonsalanta.
"S-a vazut pregnant lipsa noastra de experienta. Noi am atacat, dar nu am gasit calea spre gol, iar pe contraatac oaspetii ne-au prins descoperiti si ne-au taxat. Trebuie sa trecem peste acest esec sa ne concentram mai mult in joc si eu sint convins ca vor veni si rezultatele asteptate de toata suflarea fotbalistica din Faurei", a mai precizat la conferinta de presa antrenorul Iacob Carst.
Unirea Faurei: Ilasc - Fratila, Tandalache, Stefanita - Dumitru (min. 46: Barus), Tanase, Anghelina (min. 65: Carp), Craciunescu, Mita (min. 76: Tudorache) - Bejan, Calatoaie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii