Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ungaria nu va participa la Trofeul Carpati

Nationala de handbal feminin a Ungariei a declinat participarea la Trofeul Carpati, care va avea loc la Cluj, intre 31 octombrie si 5 noiembrie, motivind ca nu poate evolua in compania echipelor Macedoniei si Croatiei, pe care le va intilni si in grupa, la Campionatul European din luna decembrie.
Locul nationalei Ungariei va fi luat de alta o selectionata a Romaniei, care va sosi la Cluj, impreuna cu lotul A al Romaniei, pe 27 octombrie. Echipa Coreei de Sud va ajunge la Cluj pe 28 octombrie, iar celelalte trei formatii - Macedonia, Croatia si Serbia - o zi mai tirziu.
Trofeul Carpati va debuta pe 31 octombrie.
Pe de alta parte, organizatorii turneului grupei A din turul doi al Challenge Cup, care va avea loc la Cluj incepind de vineri, au fost nevoiti sa schimbe ora de disputare a ultimului meci, dintre Colegio da Gaia si ZRK Zeljeznicar Hadzici, de la ora 19.00 la ora 11.00, pentru ca altfel echipa portugheza ar fi pierdut avionul spre casa.
"S-a cerut acordul EHF, iar ora meciului de duminica a fost devansata, de la 19.00 la 11.00, la cererea echipei portugheze, care pierdea avionul spre casa", a declarat directorul-adjunct al DJS Cluj, Nicolae Ienac.
Astfel, ultima partida din cadrul turneului va avea loc duminica, de la ora 17.00, intre "U" Jolidon Cluj si HC Nuorese (Italia).
Formatia italiana va sosi in cursul zilei de joi la Cluj, avind programat un antrenament de la ora 19.00. Echipa portugheza si cea italiana vor ajunge doar in cursul serii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii