Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unde se duc nevestele când lipsesc o săptămână de acasă

S-a dat alarma în Brăila, inclusiv la poliţie, după ce nevasta unui brăilean a dispărut de acasă, în data de 18 aprilie 2019.

Un nene din Brăila a venit de la serviciu şi a constatat că toate erau la locul lor în casă, cu excepţia soţiei.

A trecut o oră, au mai trecut şi alte 3-4 ore, dar nevasta tot nu a apărut. Din start, omu’ a exclus varianta ca cineva să îi fi furat nevasta pentru că, orice s-ar spune, femeia nu era vreun iepuraş Playboy sau un soi de Angelina Jolie în tinereţe.

Cu toate astea, soţul a apelat la Poliţie ca să îi găsească nevasta dispărută de acasă. Acum vă daţi şi voi seama, poliţiştii numai de asta nu aveau chef: să caute nevestele altora, cărora poate li s-a acrit de la atâta bătaie încasată.

După o spătămână, adică pe la jumătatea Săptămânii Mari, nevasta a apărut acasă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bună ziua-bună ziua, ce faci bărbate, am sosit şi eu acasă.

Poliţia Brăila a dat un comunicat de presă prin care a anunţat faptul că soţia dată în urmărire a revenit la domiciliu, nefiind victima vreunei infracţiuni, şi cu asta s-a închis cazul.

Noi credem însă că acest caz abia din acest moment devine interesant.

Păi, staţi un pic. Unde a înnoptat soţia brăileanului timp de o săptămână, cine a ţinut-o din mâncare şi cine a trimis-o apoi pachet acasă după ce probabil s-a săturat de ea?

Iată câteva întrebări de bun simţ la care soţia ar trebui să îi răspundă soţului, înainte ca acesta să apuce să deschidă gura ca să întrebe ceva.

Nu ne băgăm în casa omului, poate că ei formează un cuplu modern în care fiecare e liber să îşi vadă de viaţa lui, dar credem că ar trebui lămurit misterul ăsta: unde se duc nevastele când lipsesc timp de o săptămână de acasă?

Se duc la shopping? Şi dacă da, atunci pe banii cui? Merg în vacanţă la prietenul lor? Şi dacă da, atunci de ce nu îşi anunţă şi soţii?

Şi spunem lucrurile astea pentru că nu ni se pare corect ca poliţia să aloce timp şi resurse pentru a căuta o nevastă căreia i s-a făcut dor de o aventură, de nişte senzaţii tari.

Un simplu bilet lăsat soţului pe frigider, cu mesajul “Revin peste 7 zile!”, ar fi scutit tot deranjul în care au fost amestecate şi instituţii ale statului.

(Un Soţ Înşelat La Cântar)
Categorie articol: 

Comentarii